IN OPVANG

_____

RANI

Rani is een boomer. Op 6-jarige leeftijd mocht deze dame op pensioen. Rani verblijft in Zutendaal. Na de nodige opvangperiode komt Rani ter adoptie.

CASPER//ter adoptie

Casper is een x chihuahua/vlinderhond. Wegens medische redenen van de baasjes werd Casper afgestaan . Casper, die 5 jaar is, zit in opvang in Opglabbeek.

FIEKE // TER ADOPTIE

Fieke is een lief boomertje, in opvang te Tienen.

Deze dame is net gepensioneerd en is 5 jaar jong.

In Tienen wordt gewerkt aan de socialisatie. Uiteraard wordt ook Fieke medisch in orde gezet: sterilisatie, inentingen, tandreiniging…

DIEWKE

Diewke zit in opvang in Tienen. Zij vervoegt daar tijdelijk een roedel van 3 cavaliers en enkele katten.

Diewke, 5 jaar jong, is een boomertje.

Diewke is een jong gepensioneerd kweekteefje.

MONA

Deze mooie meid werd Mona gedoopt.

Mona is een boomertje, 6 jaar jong, net op pensioen.

Mooie Mona zit in opvang in Balegem.

Ze zal medisch worden onderzocht en in orde worden gezet.

Na de nodige socialisatie gaat Mona op zoek naar een thuis.

SILKE

Silke is een boomer, die op 4-jarige leeftijd op pensioen mocht gaan.

Medisch wordt Silke volldig onderzocht.

Uiteraard wordt ook gewerkt aan de socialisatie.

Silke wordt opgevangen in Balegem.  

Indy

Indy is een shih tzu, 1 jaar jong.

Indy heeft het merle gen.

Indy is blind aan 1 oog.

Indy kwam in opvang, omdat het baasje hem te druk vond. Indy verblijft nu in Scherpenheuvel.

De dierenarts kon vermijden dat Indy werd ingeslapen en nam contact op met ons.

Na de nodige medische zorgen en socialisatie zal Indy op zoek gaan naar een thuis.

GEADOPTEERD 

_____

Bambi

Bambi (Pientje) is een mix Pinschertje van 8 jaar.

Tijdens haar ovang werd Pientje gesteriliseerd, na een leven als kweekteefje.

Pientje heeft nu een prachtig leven in Hoeselt.

Pico

Pico is een dwerg Pincher van 7,5 jaar. In zijn vorig leven was Pico een dekreu.

Pico werd gecastreerd. 

Pico vond een liefdevolle thuis in West-Vlaanderen. Hier leeft hij als een echte koning.

Kyra

Kyra was 4,5 maand jong, wanneer ze in opvang kwam.

Ze kon niet blijven bij haar baasjes, omdat ze zich als een speelse pup gedroeg. 

Na een korte opvang verhuisde Kyra naar Nederland, waar ze nu samenleeft met andere labradors.

Kyra heeft het getroffen.

 

Noa

Noa is een bichon van 7.5 jaar die in een fokkerij dienst heeft gedaan. Bij de dierenarts kreeg ze de nodige zorg. Noa is een bange meid die veel tijd nodig heeft om te ontdooien en te genieten van aandacht. Daar krijgt ze nu alle tijd voor!

Rocky

Rocky (Boris) is slechts 8 weekjes oud. Door verkeerd fokken heeft hij het dubbele merle gen. Hij is lichtschuw, doof en heeft hij pathella luxatie. Gelukkig heeft hij nu een begeleidend maatje dat geduld met hem heeft.

Taco

Taco is een chihuahua van 8 weken. In de fokkerij was hij niet meer welkomondat zijn rugje en oortjes kaal weden. Door een juiste behandeling vanuit onze stichting groeiden de haartjes al snel terug. Hij werd geadopteerd door zijn opvangmama.

Lotje

Lotje is een langharig teckeltje van 5,5 jaar. Ze mag nu genieten van haar vrijheid na een leven in een kwekerij. Lotje is een hondje dat vooral niet actief is en graag op haar troon alles wil zien.

Benji

Benji, onze tweejarige knuffelbeer, is een mix chowchow. Hij kon niet mee verhuizen met zijn oude baasjes. Hij had verlatingsangst maar bij zijn nieuwe mama is het goed gekomen.

Gaston

Gaston is een kruising tussen een shitzu en een keesje van 10 maanden oud. Kleine Gaston werd via de vzw medisch in orde gebracht. Zijn opvangfamilie werd verliefd op hem en adopteerden hem.

Mieke

Mieke, ons kleine spring in het veld komt uit een kwekerij.

Dit mooi pomeriaantje had gelukkig enkel een tandreiniging nodig en is gesteriliseerd. 

Zij heeft het geluk gevonden bij onze noorderburen bij een vriendinnetje Blacky (ook een pomeriaantje).

Kato

Kato is een gladharige fox terriër van bijna 1 jaar. Er was onrust in de roedel bij de vorige eigenaars. Deze energieke dame verkeerde in uitstekende gezondheid en vond al gauw een gouden mandje.

Saartje

Saartje is een 5-jarig Malthezer die gediend heeft als fokteefje. Via de vzw kreeg ze een grondige behandeling aan haar tandjes en oortjes. In haar nieuwe huisje is ze een rustige meid met kapoenstreken.

Nala

Nala vond haar thuis in Nederland, na een liefdevolle opvang in Tienen.

Isa

Isa is een 10-jarig maltezertje dat op pensioen mocht. Ze heeft een lange weg afgelegd waaronder 3 operaties (gebitsreining, sterilisatie en wegnemen van de tepellijsten).

Na haar herstelperiode vond Isa haar thuis.

Benji

Benji, 12-jarige maltezer, kwam in opvang, na het overlijden van zijn baasje.

Na enige weken opvang, vond Benji zijn thuis in Antwerpen.

Liesje

Liesje is een 6jarig teckeltje met een verleden bij een kweker. Het is een meid die weet wat ze wil en niet wil. Ze heeft wat tijd nodig gehad om te ontdooien. Na haar sterilisatie was het voor haar ook zover en vond ze haar gouden mandje. 

 

 

Ceril

Ceril was slechts kort in zijn opvanggezin toen we bericht kregen of hij niet mocht blijven. Zijn tandjes werden gereinigd en er werd een licht ruisje gehoord maar medicatie is nog niet nodig. Deze knuffelbeer geniet nu van de vele wandelingen en strandbezoekjes.

 

Blanche

Dit Malthezer dametje van 12 jaar oud kwam bij ons terecht nadat haar baasje was overleden. Blanche bloeide al snel open en ook zij vond het geluk bij een nieuw baasje.

 

Jelle

Na het overlijden van zijn baasje kwam Jelle bij ons in opvang. Deze lhassa apso van 11 jaar heeft ook het geluk gevonden om geadopteerd te worden. Ook voor hem zijn we op zoek gegaan naar een baasje waar hij steeds bij in de buurt kon zijn.

 

 

Nala

Nala is een zesjarig Chihuahua teefje dat uit een kwekerij komt. Na een bezoek aan de dierenarts werd een sterilisatie en een tandreiniging uitgevoerd. Nala is een vlotte meid. Ze heeft wel wat angst om de straat over te steken. Ook voor haar het goede nieuws: haar opvanggezin heeft haar geadopteerd.

Mila

Mila, onze bange muis. Dit Malthzertje van

8 jaar heeft een verleden bij een kweker. Na 2,5 maand in opvang had ze kleine stapjes gezet. Maar Mila heeft nog veel te leren. Ondertussen past Mila helemaal in de roedel van het opvanggezin en kregen we ook het goede nieuws dat ze haar wilden adopteren.

 

Lizi

Lizi, onze dancing queen! Dit Malthezertje van 5,5 jaar oud had een verleden bij een kweker. Zij wer gesteriliseerd en tandjes werden gereinigd en deels getrokken. Deze vrolijke meid vind ook nieuwe baasjes die steeds bij haar in de buurt zijn en samen met hen mag ze vele plekken ontdekken met hun op stap in de mobilhome.  

Mona

Mona is een 9-jarig Golden Retriever teefje dat op pensioen mocht. In het opvanggezin werd snel duidelijk dat Mona van spelen houdt en snel dingen leert. Het dierenartsbezoek was ook positief. Al snel werd duidelijk dat Mona klaar was voor haar gouden mandje en vond ze deze.

Millie

Mooie Millie is een 9-jarig Kooiker teefje dat op pensioen mocht. Al snel bleek dat Millie een spontane meid was. Ze wordt gesteriliseerd, een tandreiniging krijgen en haar achterste tepellijsten worden verwijderd. Op Pasen kreeg Millie een mooi cadeau en mag ze in het opvanggezin blijven en verder genieten met haar vriendinnetje.

Renske

Renske is een vijfjarig mix Chinese naakthond-Chihuahua. Haar baasjes contacteerden ons omdat zij vanwege ziekte niet meer voor haar konden zorgen. Renske is een sociaal hondje dat zich snel hechtte aan haar opvangmama. Renske vond vlot een gouden mandje, waar ze de schaduw kon zijn van haar nieuwe baasje.

Bob

Bob is een negenjarige mix Labrador reutje dat geen fraai leventje heeft gekend in het buitenland. Toen Bo naar Belgie kwam, was het duidelijk dat hij doof is. staar heeft en kennelhoest had. Door deze moeilijkheden was het voor hem lastig in een opvanggezin met andere honden. Gelukkig maakte hij snel een match met een nieuw baasje waar hij zichzelf kan zijn.

Foxie

Foxie is een Keesje van 5 jaar. Na een tijdje in het opvanggezin te verblijven was het tijd voor haar om uit te vliegen. Deze kleine pop kan wat gestes verkopen en maakt hier graag een spelletje van. Ze heeft haar gouden mandje gevonden. 

Pippa

Pippa is een vijfjarig Keesje dat op pensioen mocht. Ze werf gesteriliseerd en haar tandjes werden gereinigd. Ze was een voorzichtig meid maar bloeide  snel open. Wandelen is niet haar favoriete bezigheid. Met haar circus getrippel werd ze snel beroemd. Deze mooi meid heeft ook haar plekje gevonden 

Sam

Onze knuffelbeer Sam van bijna 3 jaar mag bij zijn opvanggezin blijven wonen. 

Hij heeft een hele weg achter de rug van 2 pathella operaties. Hij is nu herstellende van de laatste. En wat is er een mooie klik met zijn hondenbroertje. 

 

Faxon

Faxon is een 8jarige Ierse setter, gecastreerd. Deze grote jongen moest verhuizen vanwege verhuis naar appartement. Snel werd duidelijk dat Faxon een onzekere jongen is die bang is van andere honden. Hij houdt er liefst van om rustig in zijn mand te liggen genieten. Hij zal nog onderzocht worden, er is vermoeden van artrose/heupproblemen. Hij is geadopteerd door zeer rustige, lieve mensen.

Juultje

Juultje is een 4 jarig yorkje dat van een kweker komt. Deze kleine man is goed bijgekomen in zijn opvanggezin. Hij heeft toch 2 zware operatie achter de rug en een tandreiniging. Juultje heeft een mooie ontwikkeling gemaakt tot een echt hondje. Hij houdt van knuffelen en begint echt te spelen.

Zijn nieuwe baasjes konden er niet over hoe erg hij lijkt op het hondje van hun zoon. Ze waren dolgelukkig dat ze Juultje mochten adopteren.

Wiebe

Wiebe is een 5jarig teckeltje afkomstig van een kweker. Gelukkig kwam Wiebe er vanaf met een oorontsteking en waren zijn tandjes in orde. Wiebe bleek een sociale jongen te zijn en bloeide snel open. Al snel mocht deze knappe jongen geadopteerd worden en heeft hij er een vriendje bij. 

steffi

Steffi is een 6 jarig teckeltje en mocht op pensioen. Na een tandreiniging en een sterilisatie met een serieuze baarmoederontsteking kon zij loskomen. Het heeft een tijdje geduurd maar daarna ging het snel. Op de schoot zitten, wandelen aan de leiband, koekje aannemen. Natuurlijk zal er nog tijd nodig zijn voor haar verdere ontwikkeling. Ze heeft nu haar gouden mandje gevonden bij haar adoptieouders.

Jeff

Jeff is een 6jarige Engelse cocker die door omstandigheden niet bij zijn baasjes kon blijven. Na een dierenarts bezoek bleek dat Jeff een oorontsteking had en toch wel ernstig overgewicht. Daarnaast bleek hij veel jeuk te hebben en werd geconstateerd dat hij een omgevingsallergie heeft. De medicatie hiervoor werd opgestart en het gaat veel beter. Nonkel Jeff is ook al enkel kilo’s kwijt. Deze lieve knuffelbeer mocht na kennismaking met de border en golden retriever van het gezin mee naar zijn forever Home. 

Layka

Layka is een 8jarig Malthezer teefje dat wegens privé omstandigheden niet meer bij haar baasje kon blijven. Layka is 8 jaar gewend geweest om steeds in gezelschap te zijn. Probleem was/is dat Layka het moeilijk vindt om alleen te blijven. Ze bleef blaffen en ijsberen. Dit is stilletjes opgebouwd en het gaat al beter. We kunnen wel zeggen dat we te maken hebben met een pittige dame die zich graag dominant opstelt. Maar oh, wat een liefde tussen nieuwe baasje dat helemaal de kluts kwijt was door deze schoonheid. 

Mick

Mick, onze 9jarige held, afkomstig van een kweker. Al snel werd duidelijk dat kleine Mick last had van zijn knietjes. Na onderzoek werd duidelijk dat hij pathella had en gescheurde kruisbanden. Het kleine mannetje mocht ook wel wat bijkomen in gewicht. Zijn operatie is achter de rug en het herstel is begonnen. Bij opvangmama was het liefde op het eerste zich vanaf dag 1 en al snel werd hij dan ook geadopteerd door haar. 

Brechje

Brechje is een lieve chihuahua dame van bijna 4 jaar. Na grondig medisch onderzoek werd ze goedgekeurd. Ze werd reeds gesteriliseerd. Deze pittige meid heeft pathella graad 1 maar een operatie was zeker niet nodig, enkel aangepaste brokjes voor haar gewrichten/botten. Als snel was er voor haar een geschikte adoptant en mag ze lekker gaan knuffelen op de zetel. 

Nora

Nora is een 5-jarige teckel, afkomstig van een kweker. Nora is een onzekere meid, die veel tijd nodig heeft om rustig te ontwikkelen. Nora stond nog niet ter adoptie daardoor, maar net op haar verjaardag kwam er een mail binnen waarvan we enkel konden dromen. Voorzichtig is er een kennismaking gepland, en zijn we ook met Nora daar gaan kennismaken. Wat mooi om te zien hoe goed ze zich voelde. Ze mag verder ontwikkelen

Babs

Babs is een 2,5 jarig chihuahua teefje afkomstig van een kweker. Ze woont nu in Tienen. 

Dina

Dina is een 4jarig chihuahua meisje. Deze bang muis heeft nog een hele weg af te leggen. Ze had een baarmoederontsteking wanneer ze in opvang kwam.  

Julie

Julie is een 7-jarig teckeltje dat op pensioen mocht bij een kweker. 

 

Nala

Nala is een vijfjarig Chihuahua teefje. Het baasje contacteerde ons met pijn in het hart om Nala op te vangen.

LIO

Lio, een 5 jarig Keesje heeft zijn thuis gevonden in regio Antwerpen.

NOLA

Nola is 7 jaar en een Tibetaanse terriër.

EMMA

Emma is een Tibetaanse terriër, 7 jaar , woont nu in Nieuwpoort

BIEKE

Bieke is een boomer, 7 jaar.

 

GABI

Gabi is een 5 jarige tricolor cavalier .

 

 

Lili

Lili is en 2,5 jarige chihuahua.

FELINE

Feline is een boomertje, 4 jaar jong.

Feline kwam in opvang te Hoeselt, nadat ze op pensioen mocht gaan.

LOGAN

Logan is een pinscher, 10 jaar.

Na een korte opvang in Herzele heeft hij zijn thuis gevonden aan de Belgische kust .

OSCAR

Oscar is een mooie STER .

BINKY

Binky is een matezer . Hij is 7 jaar jong.

Binky kwam in opvang omwille van familiale redenen.

 

GRACY

Gracy is een labrador pup, 13 weken jong. Gracy is blind.

 

LENA

Lena is een maltezer, 7 jaar jong.

Lena is net op pensioen

 

TOMMY

Tommy is een 3,5 jarige shih tzu.

Tommy kwam in opvang, omwille van familiale redenen.

 

MIA

Mia is een boomer , bijna 7 jaar .

 

VICKY

Vicky is een whippet van 2 jaar .

 

PAPI

Papi is een boomer, 4 jaar jong.

 

MOLLY

Deze 4 jarige pomeriaan Molly is net op pensioen.

 

NELLEKE

Nelleke is een 7 jarige boomer.

Nelleke kwam in opvang, nadat ze op pensioen mocht gaan.

 

 

 

JITSKE

Jitske is een jong gepensioneerd boomertje.

Jitske is 3 jaar jong.

 

MARGOT

Margot is een chihuahua van 9 jaar jong.

Ze heeft een verleden bij een kweker en mocht met pensioen.

 

JULIA

Deze 7 jarige teckel heet Julia en zit in opvang te Galmaarden

 

LINA

Lina is een bichon van 8 jaar jong. Ze kwam bij ons in opvang na haar pensioen

 

DOORTJE

Doortje vond haar thuis in Nederland, ze is een pomeriaantje, 1 jaar jong.

LORE

Lore , bichon, 10 jaar , geadopteerd

ARTHUR

Arthur is een yorkshireterrier en werd geadopteerd

BRAMMEKE

Brammeke, maltezer, werd geadopteerd en heeft er een broertje Pasa bij .

CISKE

Na een korte opvang vond Ciske zijn thuis in een familie met 3 jonge kinderen .

IRIS

Iris, tricolor cavalier, 6 jaar jong, geadopeerd .

NALA

Nala, ruwharige teckel van bijna 2 jaar, werd geadopteerd en kreeg er een langharige teckel broer bij .

MACY

Macy werd Rosie gedoopt. Rosie vond haar nieuwe thuis op zaterdag 12 maart .

FIONA

Fiona is een 7,5 jaar jonge shih tzu. Ze werd geadopteerd en heeft nu een shih tzu zusje L4A.

ZITA

Zita, boomertje werd geadopteerd.

RIKKIE

Rikkie, cavalier werd geadopteerd.

LOLA

Lola is een maltipoo, die na haar pensioen in opvang kwam in Tienen.

Na enkele weekjes in opvang, vond ze haar thuis.

Béla

Béla kwam als pup in opvang.

Snel vond hij zijn thuis, waar hij nog een broertje heeft.

Silke

Maltipoo Silke mocht op jonge leeftijd op pensioen.

Op 2-jarige leeftijd kwam ze in opvang in Tienen.

Na de doktersbezoekjes en socialisatie, vond Silke haar thuis.

Abby

Pomeriaantje Abby was 4, wanneer ze in opvang kwam.  Na een liefdevolle opvang in Tienen, waar ze gesocialiseerd werd, vond Abby haar thuis.

Amy

Op 3-jarige leeftijd mocht Amy op pensioen.

Boomer Amy kon na sterilisatie, tandreiniging en de nodige zorgen, verhuizen naar haar thuis.

Nina

Nina is een maltezer, 7 jaar jong. Deze meid vond snel een thuis, na haar opvang in Tienen.

Daisy

Een boomertje van 8 weken jong, kwam in opvang in Tienen.

Na de nodige zorgen en bezoekjes bij de dierenarts vond Daisy snel een thuis.

Jack

Een Franse buldog, 4 maanden jong, werd Jack gedoopt. Snel vond deze mooie man zijn thuis.

Bas

Wegens familiale redenen kwam Bas in opvang. Bas is een mix, border colli, 10 jaar jong. Na enkele weken in opvang vond Bas zijn thuis.

Kobe

Kobe kwam als 2-jarige Engelse cocker in opvang. Hij hechtte zich snel. Er werd voor hem een thuis gevonden, waar hij nog een vriendje heeft.

Troy

Troy, mix Engelse cocker, vond snel een thuis, waar hij liefdevol wordt verwend.

Rex

Rex is een jonge Engelse cocker, 16 maanden jong. Het was even zoeken, maar uiteindelijk vond hij zijn thuis.

STEFFIE

Steffie is een Tibetaanse terriër. Ze mocht op pensieon op 8 jarige leeftijd. Na adoptie werd ze Tibi gedoopt. Tibi werd herenigd met haar zusje Tara.

Woopy

Woopy is een poedel, 9 jaar jong. Woopy kwam in opvang na overlijden van zijn baasje.

Na adoptie werd hij Poko gedoopt.

MYLA

Myla is een boomer van 6 jaar. 

Na een korte opvang in Scherpenheuvel, vond deze meid haar thuis.

BEAUTY

Beauty is een jong gepensioneerde blenheim cavalier . Ze is 5,5 jaar jong . Na haar sterilisatie en liefdevolle opvang in Tienen vond ze haar thuis .

Woefje

Woefje is een langharige teckel, 9 jaar jong.

Na een korte opvang vond hij zijn thuis en kreeg hij er een teckel zusje bij .

Milo

Milo is een kruising biewer/ havanezer. Hij is net gepensioneerd.
Milo is 6,5 jaar jong.
Na zijn adoptie werd hij Mio gedoopt

DOLLY

Tijdens de opvangperiode maakte poedel Dolly kennis met de wereld . Eens geadopteerd, begon het echte leven . Ze werd Chrissy gedoopt en Pommelien werd haar zusje. 

STERRE

Sterre is een boomer .

Ze werd geadopteerd.

POMPIDOU

Pompidou kwam in opvang, nadat de baasjes naar een rustoord verhuisden.

Pompidou is een wit keesje, 8 jaar jong, gesteriliseerd.

Ze heeft er nu een cavalier vriendje bij

Miloe

Miloe is een kleine boomer, jong gepensioneerd.

Miloe werd bij adoptie Mila gedoopt.

JETJE

Jetje was 9 jaar wanneer ze in opvang kwam.

Na een langere opvangperiode vond Jetje haar thuis aan de Belgische kust.

 

PIPPA

Deze kruising  (4 jaar jong) van een aussie met een border collie werd Pippa gedoopt.

Snel was duidelijk dat zij een zeer sociale meid is.

Haar adoptanten waren op slag verliefd.

MUSU

Musu kwam in opvang in Hoeselt, omdat zijn baasje hem niet meer de nodige aandacht konden geven.

Musu, Engelse cocker, is 5 maanden jong.

Na een korte opvang vond Musu zijn thuis, waar hij koning te rijk is.

 

BALOU

Balou vond snel zijn thuis, na een korte opvang, in Tienen.

Balou was slechts 5 maanden wanneer hij in opvang kwam.

LIA

Lia is een kleine boomer van 5 jaar.

Na sterilisatie en enkele weekjes opvang vond Lia een liefdevolle thuis.

Lia werd Lola gedoopt en heeft nu een zusje Daisy.

 

 

Bijoux

Bijoux werd opgevangen in Scherpenheuvel.

Ze is een 5-jarige bolonka.

Na de nodige medische zorgen en socialisatie, vond Bijoux haar thuis bij 2 lieve dames.

Ze heeft nu een broertje Kazan, mix yorkshire.

FLEUR

Fleur is een lief boomertje.

Fleur is 5 jaar jong en mocht genieten van een liefdevolle opvang in Scherpenheuvel. Hier leefde ze tijdelijk samen met de viervoeters van het opvanggezin.

Nu woont ze samen met een lieve mama en een yorkshire zusje.

NICKY

Nicky een 4 jarige boomer werd geadopteerd na enkele weken liefdevolle opvang .

CELESTE

Celeste, 6 jaar jong, onderging tijdens haar opvangperiode enkele operaties.

Eens hersteld vond deze mooie meid haar thuis. Nu heeft ze een teckelzusje Madeline.

BONNY

Bij de kennismaking was er meteen een klik met één van de kinderen . Deze 2,5 jarige kruising Duitse herder/ labrador werd dan ook een volwaardig lid van het gezin.

BEAUTY

Beauty , een 6 jarige cavalier, kwan terug kort in opvang in Tienen.

Nu is ze de zus van cavalier Marte en border collie Tarko.

SOFIE

Sofie werd Bieke gedoopt en wordt de grote zus van Ollie

 

EILEEN

Eileen is een 11-jarige, blenheim cavalier king charles.

Deze volwassen dame werd opgevangen in Brecht.

Na de nodige medische zorgen werd Eileen liefdevol geadopteerd.

Nu heeft ze een teckel broertje Cox.

SNOOWY

Maltezer Snoowy vond na enkele weken opvang zijn droomthuis in Nieuwpoort.

DUKE

Duke is een 9 jarige chihuahua. Wegens familiale redenen kwam hij in opvang. Het was even wachten op een geschikte kandidaat, maar ook Duke vond een liefdevolle thuis.

BELLE

Na een korte opvang in Scherpenheuvel verhuisde ook Belle naar de mensen die Bieke adopteerden.

BIEKE

Maltezer Bieke vond haar thuis bij mensen die reeds eerder bij ons adopteerden.

Cookie

De 6 jarige Cookie vond na opvang in Lummen haar thuis waar ze de zus werd van een Koningspoedel.

STARSKY

Starsky kwam in opvang na overlijden van zijn baasje en opname bazinnetje in rustoord.

Starsky werd opgevangen in Nieuwpoort.

Na een 8 weken opvang besliste het opvanggezin Starsky zelf te adopteren.

EMMA

Emma is een mix boomer/ biewer yorkshire.

Emma is 4 jaar jong en vond een liefdevolle thuis.

Emma heeft nu een boxer vriend.

LOU

Lou een keesje, 2.5 jaar jong, vond enkele maanden geleden haar thuis, maar wegens een ontbrekende klik kwam Lou terug in opvang.

Na een korte opvang in Scherpenheuvel vond Lou haar thuis bij mensen, die haar rustig laten ontdooien.

PIKA

Pika kwam in opvang, omdat haar baasje haar niet meer de nodige zorgen kon geven.

Pika is een chihuahua, 4 jaar jong.

Snel bleek dat ze paste in de roedel van haar opvanggezin.

Pika mocht dan ook haar pootje zetten onder het adoptiecontract en zich een volwaardig gezinslid noemen.